Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g kiaulienos nugarinės
2 kivių
150 g fermentinio sūrio
2 valg. šaukštų garstyčių arba garstyčių sėklų
Druskos ir pipirų pagal skonį
mėgstamų mėsos prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustyti riekelėmis ir gerai išmuškite, kad paplonėtų ir šiek tiek tūris padidėtų. Pagardinkite mėsos prieskoniais, druska ir pipirais. Kivius nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Kiekvieną mėsos gabaliuką ištepkite garstyčiomis arba pabarstyti garstyčių sėklomis, uždėti gabaliuką kivio, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir suvyniokite į ritinėlį, susmaigstyti mediniais pagaliukais. Kepti orkaitėje apie 50 minučių, 180 C. Galima grilyje kepti apie 20 minučių. Skanaus :)