Ukrainietiški kiaulienos suktinukai su įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ukrainietiški kiaulienos suktinukai su įdaru
Ukrainietiški kiaulienos suktinukai su įdaru
Ukrainietiški kiaulienos suktinukai su įdaru
Ukrainietiški kiaulienos suktinukai su įdaru
Ukrainietiški kiaulienos suktinukai su įdaru
Ukrainietiški kiaulienos suktinukai su įdaru
Ukrainietiški kiaulienos suktinukai su įdaru
Ukrainietiški kiaulienos suktinukai su įdaru
Ukrainietiški kiaulienos suktinukai su įdaru
Autorius apie receptą: Šiuos suktinukus gaminau pagal ukrainiečių šefą Klopotenko. Jis sako, kad tai tradicinis ukrainiečių virtuvės patiekalas. Suktinukų įdaras - tobulas! Tos slyvos su Šiuos suktinukus gaminau pagal ukrainiečių šefą Klopotenko. Jis sako, kad tai tradicinis ukrainiečių virtuvės patiekalas. Suktinukų įdaras - tobulas! Tos slyvos su graikiškais riešutais labai gerai derinasi. O morkų užpilas neleidžia išsausėti troškinant.

Patiekite su bulvių koše, agurkėliais. Papildomi garnyrai nebūtini, bet galimi.
(...daugiau) Skirmantė, Raudona virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas kiaulienos nugarinės
200 gramų džiovintų slyvų
100 gramų graikinių riešutų
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukšteliai pomidorų pastos
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskoniai kiaulienai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos nugarinę supjaustyti piršto storumo riekėmis ir išmušti, kad suplonėtų. Aš gabaliuką įdedu tarp kepimo popieriaus lakštų, tuomet tiek muštukas, tiek visa virtuvė aplink lieka švarūs.
2.
Riekes pabarstyti prieskoniais, druska ir palikti marinuotis.
3.
Graikinius riešutus pakepinti sausoje keptuvėje. Pasmulkinti ir ir sumaišyti su 200 g pjaustytų džiovintų slyvų - tai bus suktinukų įdaras.
4.
Įdarą įsukti į mėsos riekes. Šefas siūlo surišti suktinukus, bet aš sukdama įdarą tvirčiau paspaudžiau, tad kepant neišsiardė.
5.
Suktinukus apkepinti keptuvėje. Tada sudėti į kepimo indą.
6.
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinti stambiai tarkuotas, pasmulkintą svogūną ir 2 šaukštelius pomidorų pastos. Tada įpilti stiklinę vandens. Gautą masę užpilti ant suktinukų.
7.
Suktinukus kepti iki 180 laipsnių įkaitintos orkaitės viduruje 30-40 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital