Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
4 vienetai | kiaulienos nugarinės pjausnių (didesnių arba 5 mažesnių) |
200 mililitrų | grietinėlės (naudojau 30% riebumo) |
150 mililitrų | sultinio (tinka daržovių, vištienos ar kiti) |
100 gramų | špinatų |
2 šaukštai | varškės užtepėlės (ar tepamo sūrelio, mes naudojome Vilkyškių varškės užtepėlę su česnakais) |
1 vienetas | svogūnų (vidutinio dydžio) |
5 skiltelės | česnako |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 šaukštas | sviesto |
1 šaukštelis | itališkų žolelių (arba raudonėlio, čiobrelių) |
0.5 šaukštelio | čili dribsnių (nebūtina) |
1 šaukštas | kvietinių miltų (nebūtina) |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | pipirų |
pagal skonį | saldžiosios paprikos miltelių |