1.
Bulves nuskusti ir sutarkuoti burokine tarka. Įberti druskos ir išmaišyti, palikti 5 minutėms, o tuomet kuo geriau nuspausti bulvių skystį.
2.
Česnaką susmulkinti, suberti į dubenį su bulvėmis, dėti grietinę, įmušti kiaušinius, įberti druskos, pipirų, miltus ir gerai išmaišyti. Bulves galima papildomai sutrinti elektriniu maisto trintuvu, tuomet masė bus glotnesnė.
3.
Mėsą supjaustyti plonais 5 - 7 mm storio griežinėliais ir gerai išmušti kiekvieną mėsos gabalėlį mėsos muštuku. Kepsnelius iš abiejų pusių pabarstyti druska, pipirais.
4.
Ant vienos kepsnio pusės dėti bulvių masės ir paskirstyti per visą plotį (jei masė skystesnė, žr. patarimus).
5.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, atsargiai sudėti kepsnius bulvių puse žemyn, tuomet ant kiekvieno kepsnelio viršaus dėti bulvių masės ir paskirstyti per visą plotį. Kepti apie 8 minutes iš abiejų pusių iki kol iškeps ir apkeps.