Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos file , supjautytos 1-1,5 cm storio gabalais
2-3 svogūnai
2-3 morkos
majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Imam mėsą, gabaliukus truputį pamušame, papipirinam ir pasūdom bei apkepam iš kiekvienos pusės. Dedam į kepimo formą vienu sluoksniu.
2. Imam svogūnus, nulupam. Besišluostydami ašaras, smulkiai supjaustom. Apkepam ir dedam vienodu sluoksniu ant mėsos.
3. Imam morkas, nulupam, nuplaunam. Sutarkuojam burokine trintuve ir apkepam. Dedam ant mėsos vienodu sluoksniu.
4. Leidžiam truputį ataušti, užpilam majonezo (ne per daug - nes bus per riebu). Į orkaitę 20 minučių ir skanaus!
Sandra, aš dedu į 220 laipsnių orkaitę ir po kokių 10 min patikrinu ir kartais sumažinu iki 200 laipsnių, jeigu matau, kad mėsa storesnė ir reikės ilgiau kepti. Bet geriau ant truputį karščiau, kad mėsytė labai neišdžiūtų.
ATSAKYTI