Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g šviežių vidutinio dydžio bulvių,
150 g riebaus fermentinio sūrio,
2 šaukštai kmynų,
druskos,
aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Švariai nuplautas bulves nušluostykite, perpjaukite išilgai pusiau, pabarstykite druska bei kmynais ir palaikykite 5-10 minučių. Tada sudėkite jas į aliejumi pateptą skardą pjūviu į viršų, užbarstykite 100 g tarkuoto fermentinio sūrio ir kepkite orkaitėje.
Kai bulvės suminkštės, jas išinkite ir dar labai karštas apibarstykite likusiu sūriu. Patiekite su truputėlį paraugintais agurkais.
Bulvių patiekalas paruoštas!
Nesuprantu kaip jus iskepat tuos patiekalus jau pacioj pradzioj uztarkuodami suri, man tada visalaik suris sudega o vidus lieka zalias, as dedu suri jau tik pries baigiant kepti...
ATSAKYTI