Autorius apie receptą:
Šis patiekalas nėra įmantrus, bet skonis superinis! Geriausia, kad pagaminimui tereikia vos keleto ingredientų. Vietoje šviežių bulvyčių galite puikiai naudoti ir šaldytas
Šis patiekalas nėra įmantrus, bet skonis superinis! Geriausia, kad pagaminimui tereikia vos keleto ingredientų. Vietoje šviežių bulvyčių galite puikiai naudoti ir šaldytas bulvytes.
(...daugiau)(...mažiau)Liucija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Keptuvėje įkaitiname maždaug stiklinę aliejaus, sudedame bulvių šiaudelius ir kepame apie 20 min ant vidutinės ugnies. Vis pamaišome, tik atsargiai, kad bulvės nesusitrintų.
3.
Kai bulvės gražiai paruduoja – išimame iš aliejaus ir dedame į lėkštę su popieriniu rankšluosčiu, kad susigertų aliejus. Bulvytes sudedame į lėkštę, kurioje patieksime.
4.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus. Įmušame visus 4 kiaušinius ir kepame ant didelės ugnies maždaug 1 min vieną pusę ir 1 min kitą pusę. Svarbu, kad kiaušinio viduje būtų skystas trynys. Kiaušinius išdėliojame ant bulvių ir su šakute suplėšome, kad išsilietų trynys. Apibarstome druska. Skanaus!