Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0.5 kg fermentinio sūrio
4 šaukštai maltų džiūvesėlių
100 g smulkintų graikinių riešutų
2 kiaušinių baltymai
druskos
Aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite sūrį centimetro storio griežinėliais ir padėkite į šaldytuvą. Sūris turi būti labai šaltas, galite trumpai įkišti į šaldymo kamerą. Sumaišykite smulkintus riešutus ir maltus džiūvėsėlius. Truputį paplakite kiaušinių baltymus. Pabarstykite sūrį druska ir pipirais, pamirkykite kiaušinių plakinyje ir apvoliokite riešutų bei džiūvėsėlių mišinyje. Įpilkite į storadugnę keptuvę maždaug 2 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite. Kepkite sūrį, kol gražiai parus. Išgriebkite kiaurasamčiu ir palikite nuvarvėti ant poperinio rankšluosčio. Patiekite su pomidorų padažu.
Konkursas vadinasi „Rudenio gėrybės“,tai tuo viskas ir pasakyta. Nieko pikto aš nepasakiau ir jokios kritikos recepto kokybei neišreiškiau tad nėra ko įsižeisti.
ATSAKYTI
Aistukas
2010-10-01 16:14
Parodyk taisykle, pagal kuria reikia deti tik darzo gerybes. Gaila, kad as neturiu receptu sukaupus... Reikia pradeti juos rinkti is mamos ir mociutes kitam konkursui :)
ATSAKYTI
Martyna
2010-10-01 15:53
Nelabai supratau kodėl šitas receptas konkursinis. Ingredientų sąraše nėra nė nėra nė vienos daržo gėrybės.:-)
ATSAKYTI