Kepti ryžiai su brandintos jautienos juostelėmis

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kepti ryžiai su brandintos jautienos juostelėmis
Kepti ryžiai su brandintos jautienos juostelėmis
Kepti ryžiai su brandintos jautienos juostelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų ryžių
400 gramų šaldytų žirnelių
300 gramų jautienos (brandintos, naudojome „Feel the Beef“)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas paprikos
1 vienetas morkų
1 vienetas šalotinių svogūnų
2 skiltelės česnako
1 gabalėlis imbiero
1 saujelė svogūnų laiškų
1 šaukštelis miltų
1 šaukštelis majonezo
1 šlakelis sojos padažo
1 šlakelis austrių padažo
1 šlakelis sezamų aliejaus
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ryžius išverdame iš vakaro pagal instrukcijas ant pakuotės.
2.
Jautienos marinatui sumaišome šaukštelį majonezo, šlakelį sojų padažo ir miltus. Viską išmaišome, užpilame ant jautienos ir paliekame pastovėti.
3.
Kepsninę įkaitiname iki 200 °C ir joje įstatome gilią „Wok“ stiliaus keptuvę.
4.
Įpilame alyvuogių aliejaus ir nuolat maišydami apkepame išplaktus kiaušinius. Tuomet juos išimame ir keptuvėje apkepame juostelėmis pjaustytą jautieną.
5.
Keptuvėje apkepame smulkintą česnaką, pjaustytą šalotinį svogūną, imbiero šaknį, papriką ir morkas. Pagardiname druska ir pipirais.
6.
Ant kepamų daržovių suberiame išvirtus ryžius ir nuolat maišydami kepame apie 5 minutes.
7.
Sudedame keptą jautieną, kiaušinius bei žirnelius. Užpilame sezamų aliejaus, austrių ir sojų padažų. Viską išmaišome, pakepame keletą minučių ir užberiame svogūnų laiškų.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital