Kepti grynuoliai varškėčiai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kepti grynuoliai varškėčiai
Autorius apie receptą: Vaikų patys mėgiamiausi. Blyneliai labai varškėtiški. Skanaujant atrodo lyg jie būtų pagaminti iš vienos varškės.

Vaikų patys mėgiamiausi. Blyneliai labai varškėtiški. Skanaujant atrodo lyg jie būtų pagaminti iš vienos varškės.

Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
700 gramų varškės 9% (birios)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų manų kruopų
2 šaukštai kvietinių miltų
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus
pagal poreikį vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinius, berti manų kruopas, druską, cukrų, vanilinį cukrų ir gerai išmaišyti.
2.
Gautą tešlą palikti 15-20 min., pastovėti, kad manai sugertų drėgmę.
3.
Iškočioti varškės tešlą ant miltuoto stalo, supjaustyti ritinėlius ir formuoti dailius blynus.
4.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti. Sudėti blynelius ir kepti ant mažos kaitros ir abiejų pusių.
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Danutė
2024-04-07 07:37
O kam tie manai be jų dar puresni ir minkštesni ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital