Orkaitėje kepti briuselio kopūstai su šonine ir riešutais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Briuselio kopūstų apkepas
Briuselio kopūstų apkepas
Briuselio kopūstų apkepas
Briuselio kopūstų apkepas
Autorius apie receptą: Dalinuosi receptu, kurio nežinau kaip apibūdinti: nei salotos, nei pagrindinis, nei garnyras... Pasimečiau. Žodžiu kiekvienas pasivadinsite, kaip norėsite. Labai skanu, Dalinuosi receptu, kurio nežinau kaip apibūdinti: nei salotos, nei pagrindinis, nei garnyras... Pasimečiau. Žodžiu kiekvienas pasivadinsite, kaip norėsite. Labai skanu, greitai paruošiama. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
900 gramų briuselio kopūstų
5 riekelės rūkytos kiaulienos šoninės
50 gramų lazdyno riešutų
3 šaukštai klevų sirupo
1 šaukštas aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 170 C laipsnių. Kepimo indą patepkite aliejumi.
2.
Kopūstus nuplaukite, nuimkite viršutinius lapus ir apvirkite kelias minutes sūdytame vandenyje. Nupilkite vandenį, o kopūstus supjaustykite ketvirčiais.
3.
Sudėkite kopūstus į kepimo indą, dėkite smulkintą šoninę, apliekite sirupu, apiberkite prieskoniais.
4.
Kepkite orkaitėje 10 minutes, suberkite riešutus ir dar pakepkite 10 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital