Viščiuką supjaustyti į 4 ar 8 dalis. Nuluptą česnaką sutrinti su druska ir sumaišyti su pipirais. Viščiuką įtrinti šiuo mišiniu, odelę aptepti aliejumi.
Daržoves nuvalyti ir nuplauti. Šparagines pupeles ir žirnelius atskirai pavirti po 5 minutes 2 l pasūdyto vandens. Špinatus nuplikyti verdančiu vandeniu. Apvirtas daržoves nulieti šaltu vandeniu, špinatus nuspausti.
Pomidorus perpjauti pusiau, išskobti, įdaryti žirneliais ir dėti į riebalais išteptą skardą. Pridengti aliuminio folija. Šparagines pupeles surišti šoninės griežinėliais. Iš špinatų suformuoti “lizdelius”, į juos priberti tarkuoti sūrio, džiūvėsėlių ir sviesto drožlių.
Viščiuką kepti skardoje. Kai liks 10 minučių iki kepimo pabaigos, į skardą sudėti šparaginių pupelių ryšelius ir špinatų “lizdelius”. Tuo pat metu orkaitėje pakainti žirneliais įdarytus pomidorus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)