Keptas viščiukas su šparagais

AUTORIUS:
Jonė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Keptas viščiukas su šparagais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 viščiukas (1,5 kg)
1 česnako skiltelė
1 šaukštelis druskos
1/2 šaukštelio pipirų
2 šaukštai aliejaus
200 g šparaginių pupelių
200 g žaliųjų žirnelių
250 g špinatų
4 pomidorai
2 šaukštai sviesto
4 šoninės griežinėliai
2 šaukštai fermentinio sūrio
2 šaukštai džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiuką supjaustyti į 4 ar 8 dalis. Nuluptą česnaką sutrinti su druska ir sumaišyti su pipirais. Viščiuką įtrinti šiuo mišiniu, odelę aptepti aliejumi.
Daržoves nuvalyti ir nuplauti. Šparagines pupeles ir žirnelius atskirai pavirti po 5 minutes 2 l pasūdyto vandens. Špinatus nuplikyti verdančiu vandeniu. Apvirtas daržoves nulieti šaltu vandeniu, špinatus nuspausti.
Pomidorus perpjauti pusiau, išskobti, įdaryti žirneliais ir dėti į riebalais išteptą skardą. Pridengti aliuminio folija. Šparagines pupeles surišti šoninės griežinėliais. Iš špinatų suformuoti “lizdelius”, į juos priberti tarkuoti sūrio, džiūvėsėlių ir sviesto drožlių.
Viščiuką kepti skardoje. Kai liks 10 minučių iki kepimo pabaigos, į skardą sudėti šparaginių pupelių ryšelius ir špinatų “lizdelius”. Tuo pat metu orkaitėje pakainti žirneliais įdarytus pomidorus.
AUTORIUS: Jonė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital