Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies vidų, įdėti krapų. Palikti susistovėti bent valandai. Viršų apiberti druska, bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min.
Lyno žvynai neskubama,nes kepant išslydo.O ar žinote,kodėl lyno negalima rūkyti? Aš žinau.
ATSAKYTI
Pulsaras
2019-02-01 01:24
Na, lyną skusti, tai nusikaltimas. Su druska nuvalomos tik gleivės, o žvynai išvis neskutami, nes nėra nei prasmės, nei logikos, nei laiko (metus gali skusti).
O tam H....jet pimpagalviui - lynas gyvas beveik taip pat atrodo, kur tu čia matai sudegusį? Tundra tu.
ATSAKYTI
Hujznajet
2018-07-22 12:28
Ta prasme sudeges lynas su zvynais ir pelekais bei uodega?
ATSAKYTI