Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kalakuto krūtinėlės
0,25 stiklinės garstyčių grūdelių
1 v. š. alyvuogių aliejaus
druska
malti juodieji pipirai
malti baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutienos krūtinėlę įtryniau garstyčiomis, druska bei pipirais ir palikau 30 min. pasimarinuoti.
Įkaitinau keptuvėje aliejų, įdėjau kalakutienos krūtinėlę, sumažinau ugnį ir uždengus kepiau apie 15-20 min.
Vienai pusei apkepus, apverčiau ir apkepiau kitą krūtinėlės pusę (kepiiau tol, kol krūtinėlės vidurys buvo nebe rožinis ir nesiskyrė sultys iš mėsos).
Iškepus patiekiau iš karto su daržovių salotomis.
Pabandykite - nenusivilsite!
Skanaus!