Kepenėlių paštetukas

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Kepenėlių paštetukas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100g veršienos ar kitokių kepenų
1 svogūno
2 šaukštų sviesto
1 kiaušinio
1 morkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles gerai nuplauti, supjaustyti gabaliukais ir pakepti su sviestu ir svogūnais. Išvirti kiaušinį, morką. Kepenėles, morką ir kiaušinį sumalti mėsmale. Po to ipilti truputį pieno ar sultinio, išmaišyti. Valgyti užteptą ant duonos riekės.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital