Keksas su obuoliais

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Keksas su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g obuolių
225 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g cukraus
2 v.š. cinamono
4 kiaušiniai
450g miltų
2 a.š. kepimo miltelių
4-5 v.š. pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti plonomis skiltelėmis. Margariną išplakti su cukrumi ir cinamonu. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir kartu su pienu po truputį įmaišyti į kiaušinių ir sviesto masę. Tešla turi būti tokios konsistencijos, kad sunkiai varvėtų nuo šaukšto. Dalį tešlos supilame į kepimo formą, pateptą margarinu, ir ant viršaus sudedame obuolių skilteles. Likusia tešla užpilame obuolius, kad nesimatytų. Kepame 175 C orkaitėje 1 valandą.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital