Keksas

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Keksas
Keksas
Keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų miltų
4 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
150 gramų uogienės
120 gramų sviesto
100 gramų balto šokolado
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek pabarstukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius atskiriame nuo baltymų. Baltymus su cukrumi išplakame iki putų.
2.
Trynius išplakame su sviestu ir sumaišome su baltymų mase.
3.
Į masę pilame uogienę ir vėl išmaišome.
4.
Miltus persijojame sumaišome su kepimo milteliais ir po truputį beriame į kekso masę.
5.
Keksą kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.
6.
Iškepusį ir atvėsusį keksą apliejame lydytu šokoladu ir apibarstome pabarsatukais.
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital