Karbonadiniai maltos mėsos kepsniai - skanu ir greita

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Karbonadiniai maltos mėsos kepsniai
Autorius apie receptą: Šie kepsniai skoniu primena karbonadus, tik yra daug greičiau ir lengviau pagaminami. Tai patiekalas, kuris tikrai gali tapti jūsų favoritu. Šie kepsniai skoniu primena karbonadus, tik yra daug greičiau ir lengviau pagaminami. Tai patiekalas, kuris tikrai gali tapti jūsų favoritu. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų faršo (kokį mėgstate)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Faršą pagardinti druska ir pipirais, gerai išmaišyti. Jeigu norite, galite dar pagardinti mėgiamais prieskoniais mėsai.
2.
Iš faršo formuoti kepsnelius. Kiekvieną jų apvolioti miltuose, o tada - lengvai paplaktame kiaušinyje.
3.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, gražiai apkepant iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital