Karamelinis maskarponės sūrio vyniotinis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Karamelinis maskarponės sūrio vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai miltų
Kremui:
170 gramų maskarponės sūrio
135 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno (arba virto kondensuoto pieno)
100 gramų grietinėlės, 35% riebumo
15 gramų cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Elektriniu plakikliu trynius išsukti su cukrumi, baltymus su žiupsneliu druskos išsukti iki purumo.
2.
Į trynių masę dėti pusę miltų, šiek tiek baltymų ir atsargiai išsukti. Sudėti likusius miltus ir baltymus ir lengvais judesiais išsukti iki purumo.
3.
Masę dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, paskirstyti tolygiai ir kepti 12- 15 minučių 175 C laipsnių temperatūroje. Kepiau 25*37 cm formoje. Iškeptą dar šiltą biskvitą su popieriumi suvynioti į ritinėlį.
4.
Kremui maskarponę išsukti su karamelizuotu kondensuotu pienu, kad neliktų gumulėlių. Grietinėlę išplakti su cukrumi, dėti į maskarponės masę ir gerai išmaišyti.
5.
Atvėsusį biskvitą išvynioti, nuimti popierių, užtepti kremą ir vėl susukti į ritinėlį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital