Karališkos krevetės

AUTORIUS:
Odeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Karališkos krevetės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų krevečių be kevalo
Marinatui:
2 vienetai raudonųjų pipirų
50 mililitrų baltojo vyno
150 mililitrų alyvuogių aliejaus
2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių
2 žiupsneliai druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
Papuošimui:
1 gūželė salotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalome pipiro sėklas ir supjaustome kubeliais. Pipirus sumaišome su vynu, aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais. Krevetes užpilame gautu marinatu. Palaikome apie 2h. Krevetes kartu su marinatu pakepiname ant keptuvės. Krevetes patiekiame ant salotos lapų.
AUTORIUS: Odeta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital