Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
1.5 stiklinės | miltų | |
85 gramai | sviesto (kambario temperatūros) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
50 gramų | cukraus | |
1 šaukštas | grietinės | |
1.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
šiek tiek | druskos | |
Įdarui: | ||
500 gramų | obuolių (nuluptų, be sėklų) | |
150 gramų | cukraus (jei rūgštūs obuoliai, galima dėti daugiau) | |
1 šaukštas | sviesto | |
Užpilui: | ||
1.5 stiklinės | miltų | |
180 gramų | grietinės | |
2 vienetai | kiaušinių | |
100 gramų | cukraus | |
1 šaukštelis | romo esencijos (galima dėti vanilės) | |
Pabarstymui: | ||
1 stiklinė | miltų (su kaupu) | |
120 gramų | sviesto (šalto) | |
0.5 stiklinės | cukraus | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių |