Karališkas čirvinių blynų tortas

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Karališkas čirvinių blynų tortas
Autorius apie receptą: Greitai paruošiami čirviniai blynai kitaip, su lengvu kremu ir natūraliomis uogomis karališkiems pusryčiams. Skanūs ir gerai atrodantys pusryčiai. Greitai paruošiami čirviniai blynai kitaip, su lengvu kremu ir natūraliomis uogomis karališkiems pusryčiams. Skanūs ir gerai atrodantys pusryčiai. Reda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto
2 šaukštai medaus
1 žiupsnelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
250 gramų varškės
200 mililitrų grietinės
2 šaukštai medaus
pagal skonį citrinų sulčių
Patiekiant:
pagal poreikį braškių (trintų)
Kepimui:
šiek tiek riebalų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą ištirpinti.
2.
Elektriniu plakikliu išplakti kiaušinius, pilti ištirpintą sviestą, išplakti, pilti pieną vėl plakti. Berti žiupsnelį druskos ir įmaišyti medų (vietoje medaus galima naudoti fruktozę, cukrų). Įmaišyti miltus. Tešla turi būti nei per skysta, nei per tiršta - per patį viduriuką.
3.
Įkaitiname čirvinių blynų keptuvę, patepame ją turimais riebalais ir kepame blynus.
4.
Kremui grietinę, varškę, citrinos sultis ir medų sutriname elektriniu trintuvu, kad nebeliktų varškės grūdelių. Kremas turi būti tirštos konsistencijos, tinkamas blynų pertepimui.
5.
Iškeptus blynus pertepame paruoštu kremu ir pagardiname trintomis uogomis (naudojau braškes).
6.
Kas mėgsta vanilę, galima į tešlą dėti ir vanilinio cukraus. O kremo gamybai fantazijai ribų nėra, galima iškarto maišyti su mėgstamomis uogomis ar vaisiais, ar net konservuotais vaisiais, pvz persikais.
Patarimai:
Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepsite 5-6 blynus.
Kas mėgsta vanilę, galima į tešlą berti ir vanilinio cukraus. O kremo gamybai fantazijai ribų nėra, galima iš karto maišyti su mėgstamomis uogomis ar vaisiais, ar net konservuotais vaisiais, pvz persikais.
AUTORIUS: Reda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital