Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | maltos mėsos (geriausia maišytos jautienos ir kiaulienos) | |
100 mililitrų | mineralinio vandens | |
1 vienetas | kiaušinių | |
0.5 vieneto | svogūnų | |
50 gramų | kvietinių miltų | |
10 vienetų | gvazdikėlių (naudojome "Santa Maria") | |
1 šaukštelis | druskos | |
1 šaukštelis | kvapiųjų pipirų (naudojome "Santa Maria") | |
0.5 šaukštelio | malto imbiero (naudojome "Santa Maria") | |
0.5 šaukštelio | muskato (naudojome "Santa Maria") | |
1 skiltelė | česnako | |
pagal poreikį | aliejaus | |
Garnyrui: | ||
1 kilogramas | raudongūžių kopūstų | |
250 mililitrų | spanguolių sulčių (koncentruotų) | |
100 mililitrų | obuolių acto | |
50 gramų | sviesto | |
4 šaukštai | rudojo cukraus | |
2 vienetai | lauro lapų (naudojome "Santa Maria") | |
3 vienetai | anyžiaus žvaigždutės | |
1 šaukštelis | malto cinamono (naudojome "Santa Maria") | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų (naudojome "Santa Maria") |