Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
300 gramų | kvietinių miltų | |
225 gramai | sviesto (kambario temperatūros) | |
140 gramų | rudojo cukraus (smulkaus) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
30 gramų | kakavos | |
2 šaukštai | tirpios kavos | |
2 šaukštai | vandens (karšto) | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto (arba vanilinio cukraus) | |
1/3 šaukštelio | druskos (smulkios) | |
Kremui: | ||
190 gramų | cukraus pudros | |
55 gramai | sviesto (kambario temperatūros) | |
2 šaukštai | likerio (airiško, naudojau “Baileys”) | |
1 šaukštas | grietinėlės, 35% riebumo | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Pabarstymui: | ||
šiek tiek | cukraus pudros |