Kalakutienos kepsneliai su baravykų padažu

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Kalakutienos kepsneliai su baravykų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g kalakutienos,  maltos 
1 stiklinės  ryžių, virtų
1 v. š. smulkintų krapų (gali būti šaldyti)
Pagal skonį druskos
2 - 3 raudonų burokų, virtų
2 -3 skiltelių česnako
2 - 3 v. š. alyvuogių aliejus
Saulėgrąžų aliejus, kepimui
Padažui:
100 g grietinėlės (12%)
1 v. š. baravykų, maltų
30 g sviesto
1 a. š. kukurūzų krakmolo
Žiupsnelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sumaišyti maltą kalakutieną, ryžius, druską ir krapus. Gaminti kepsnelius ir kepti įkaitintame aliejuje (sveikiau "Obelių" nerafinuotas lietuviškas aliejus be GMO).

Sutarkuoti burokėlius, sudėti susmulkintą česnaką, užpilti alyvauogių aliejų ir išmaišyti.

Padažas. Pakaitinti sviestą, maišant, sudėti maltus baravykus. Įpilti grietinėlę su išmaišytu kukurūzų krakmolu. Įdėti druskos pagal skonį. Maišant, pavirti, kol padažas pasidarys tirštokas.

Kepsnelius užpilti baravykų padažu ir  tiekti su salotomis, pomidorais ir burokėlių salotomis.
 

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital