Autorius apie receptą:
Ji labai lengva ir gaivi, pagaminta tik iš kelių ingredientų, kuriuos greičiausiai turite po ranka. Patiekiame su karštomis bulvėmis. Šį kartą sriubą skaninau šviežiu
Ji labai lengva ir gaivi, pagaminta tik iš kelių ingredientų, kuriuos greičiausiai turite po ranka. Patiekiame su karštomis bulvėmis. Šį kartą sriubą skaninau šviežiu agurku ir žaliuoju aliejumi. Kai prasideda pirmutiniai ridikėliai taip pat tobulai tinka gardinti šią sriubytę.
(...daugiau)(...mažiau)
Edita Guščienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras
rūgpienio
200 gramų
varškės
3 skiltelės
česnako
1 pundelis
krapų
1 šaukštas
grietinės
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę dedame į puodą, dedame grietinę, beriame druską, smulkintą česnaką ir sutriname su elektriniu trintuvu iki vientisos masės.