Jogurtinis padažas su česnakais

AUTORIUS:
Indrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Jogurtinis padažas su česnakais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus ir greitai paruošiamas padažas, kurį tinka naudoti tortilijų gardinimui, prie mėsos, žuvies ar kitų mėgstamų patiekalų, užkandžių. Labai skanus ir greitai paruošiamas padažas, kurį tinka naudoti tortilijų gardinimui, prie mėsos, žuvies ar kitų mėgstamų patiekalų, užkandžių. Indrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų graikiško jogurto (riebesnio, žr. patarimus)
1 skiltelė česnako (arba pagal skonį)
1 šaukštas sriracha padažo (žr. patarimus)
1 šaukštas citrinos sulčių
1 šaukštelis medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Į dubenį dėti graikišką jogurtą, medų, sriracha padažą, pilti citrinos sultis, berti druską, pipirus, įspausti česnaką ir gerai išmaišyti.
Patarimai:
Jei norisi, galima graikišką jogurtą keisti kitu natūraliu jogurtu, tik reikėtų, kad būtų riebesnis, tokiu atveju bus tirštesnis. Jei norisi, keiskite jogurtą majonezu, arba maišykite ir naudokite 100 gramų majonezo ir 100 jogurto.
Sriracha padažo kiekį galima keisti pagal savo skonį arba naudoti kitą mėgiamą aštrų padažą. Jei aštriai nemėgstate, įdėkite šaukštelį pomidorų padažo ar pastos.
AUTORIUS: Indrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital