Meškinių česnakų pagardas

AUTORIUS:
Indrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Meškinių česnakų pagardas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio užtepėlė, kuri pagardins kiekvieną patiekalą ar užkandį. O tinka ji visur: užtepėlėms, pagardams, marinavimui. Paruošus šį pagardą, sudėti į Nuostabaus skonio užtepėlė, kuri pagardins kiekvieną patiekalą ar užkandį. O tinka ji visur: užtepėlėms, pagardams, marinavimui. Paruošus šį pagardą, sudėti į indelius ir jei norite greitai suvartoti, laikykite šaldytuve, o jei ilgiau - šaldiklyje. (...daugiau) Indrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 mililitrų alyvuogių aliejaus (arba pagal poreikį)
90 gramų meškinis česnakas
40 gramų anakardžių riešutų (arba kedro)
30 gramų kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto)
10 gramų baziliko (arba pagal skonį, nebūtina)
1 skiltelė česnako (arba pagal skonį)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į elektrinio trintuvo indą dėti meškinį česnaką, bazilikus, česnaką, anakardžių riešutus, berti druską, pipirus, pilti aliejų, sutrinti iki vientisos masės.
2.
Į paruoštą masę berti sūrį ir permaišyti.
Patarimai:
Aliejaus tikslus kiekis priklauso nuo to, kokio tirštumo pagardo norite, tad pradėkite pilti po truputį nuolat permaišant ir įpilkite dar iki kol gausite norimą tirštumą.
AUTORIUS: Indrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital