1.
Biskvitui kiaušinius su cukrumi plakame 8 min., tada pridedame išsijotus miltus ir dar paplakame 2 min.. Kepame 200 C orkaitėje 20 min. Iškeptą biskvitą daliname į dvi dalis ir paliekame aušti.
2.
Kremui braškes susmulkiname, 2 bananus sutriname ir 1 bananą susmulkiname peiliu. Jogurtą, cukrų plakame kol ištirpsta cukraus granulės.
3.
Želatiną užpilame 100 ml. grietinėlės ir paliekame 2 min., išbrinkti, tada dedame ją į mikrobangų krosnelę ir pakaitiname, kad želatina ištirptų. Ištirpusią želatiną sumaišome su likusiu 100 ml. grietinėlės, kad masė nebūtų karšta ir plakant jogurto masę palaipsniui supilame želatinos masę. Paruoštą masę daliname į dvi dalis vieną sumaišome su bananais, kitą - su braškėmis.
4.
Į tortinę formą įtiesiame kepimo popierių, kad biskvitas neįgautų nuo metalo nepageidaujamo skonio ar spalvos. Dedame biskvitą, pilame bananinę masę, vėl tiesiame biskvitą, pilame braškių masę, sulyginame viršų ir iš karto papuošiame braškėmis bei mėtos lapeliais, ir dedame tortą į šaldytuvą 2 - 3 valandoms.