Jautienos tartaras pagal Gian Luca Demarco

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Jautienos tartaras pagal Gian Luca Demarco
Jautienos tartaras pagal Gian Luca Demarco
Jautienos tartaras pagal Gian Luca Demarco
Autorius apie receptą: Mėgstantiems tartarus tiesiog privalu išmėginti pasiruošti šį! Pavyksta labai skanus sodraus bei puikiai subalansuoto skonio, tad tiks ir vaišinti svečius. Mėgstantiems tartarus tiesiog privalu išmėginti pasiruošti šį! Pavyksta labai skanus sodraus bei puikiai subalansuoto skonio, tad tiks ir vaišinti svečius. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas jautienos didkepsnių (naudojau Feel The Beef)
1 vienetas čiabatos (šviesios)
3 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas šalotinių svogūnų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas kiaušinių trynių
1 sauja kaparėlių
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis vorčesterio padažo
1 šlakelis balzaminio acto
pagal skonį nealkoholinio alaus
pagal skonį grūdėtųjų garstyčių
pagal poreikį sviesto
pagal skonį tabasko padažo
pagal skonį druskos (naudojau romazarinų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną supjaustome riekelėmis, pagardiname alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Šaunam į 180 laipsnių orkaitę, kol gražiai apskrus.
2.
Smulkiai sukapojame šalotinį svogūną. Mėlynąjį svogūną ruošiame karamelizavimui - supjaustome pusmėnuliais. Į keptuvę dedame šaukštą sviesto ir gerai įkaitiname.
3.
Beriame svogūnus, pilame alaus, rudojo cukraus ir gerai pakepiname, kol karamelizuosis.
4.
Jautieną sukapojame labai mažais gabalėliais.
5.
Ruošiame mėsos marinatą: dedame smulkintą šalotinį svogūną, kaparėlių, grūdėtų garstyčių, vieną trynį, pilame Vorčesterio ir tabasko padažo, balzamiko acto. Pagardiname druska, pipirais ir gerai išmaišome su mėsa.
6.
Jautienos tartarą dedame į lėkštę, papuošiame marinuotais agurkėliais, rozmarinų druska ir skrebučiais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital