Jautienos kukulaičiai su Briuselio kopūstais

AUTORIUS:
Zoja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautienos kukulaičiai su Briuselio kopūstais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g jautienos
1 kiaušinio
1 šaukšto džiūvėsėlių
2 skiltelių česnako
Aliejasu
Briuselio kopūstų
Morkos
Druskos, pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į mėsą įmušti kiaušinį, sudėti trintą česnaką, berti druskos, pipirų ir išmaišyti. Formuoti kukuliukus ir apkepti karštame aliejuje. Tada kartu sudėti Briuselio kopūstus, tarkuotą morją ir troškinti apie 20 minučių (troškinant galima įpilti šiek tiek karšto vandens). Skanaus.
AUTORIUS: Zoja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital