Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Kukuliams: | ||
400 gramų | maltos mėsos (naudojau jautienos ir kiaulienos mišinį) | |
1 vienetas | cukinijų (jaunos) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
25 gramai | džiūvėsėlių (+ 3 šaukštų apvoliojimui, naudojau „City Taste“ tradicinio skonio) | |
0.5 vieneto | morkų | |
0.5 vieneto | raudonosios paprikos | |
0.5 vieneto | žaliosios paprikos | |
5 šaukštai | pomidorų padažo | |
50 mililitrų | vandens | |
1 skiltelė | česnako | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | juodųjų pipirų | |
pagal poreikį | prieskonių maltai mėsai | |
pagal poreikį | aliejaus | |
Padažui: | ||
30 mililitrų | alyvuogių aliejaus (ypač tyro) | |
25 gramai | džiovinti pomidorai aliejuje | |
25 gramai | migdolų (kepintų, tinka ir anakardžiai ar kiti mėgstami) | |
15 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
1 skiltelė | česnako | |
1 šaukštelis | rozmarino (šviežio) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | juodųjų pipirų |