Itališki sausainiai be kvietinių miltų

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Itališki sausainiai be kvietinių miltų
Autorius apie receptą: Tobulai tinka gardžiuotis prie kavos ar arbatos puodelio. Sausainiai iškepa traškūs išorėje, ir guminiai viduje. Tobulai tinka gardžiuotis prie kavos ar arbatos puodelio. Sausainiai iškepa traškūs išorėje, ir guminiai viduje. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų migdolų miltų
200 gramų cukraus (arba mažiau)
3 vienetai kiaušinių baltymų
1 vienetas citrinų
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį migdolų esencijos (arba taurelė Amaretto likerio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį supilti baltymus, įberti druskos ir išplakti iki purumo, tuomet įpilti migdolų esencijos ir išmaišyti.
2.
Į antrą dubenį suberti migdolų miltus, cukrų, įtarkuoti citrinos žievelę. Tuomet dėti baltymus ir atsargiai maišyti. Paruoštą masę sudėti į konditerinį maišelį.
3.
Kepimo formą iškloti silikoniniu kilimėliu arba kepimo popieriumi. Tuomet išspausti sausainius.
4.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 - 25 minutes iki kol lengvai paruduoja.
5.
Kai sausainiai iškeps, pilnai atvėsinti ir tik tuomet nuimti nuo kilimėlio.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laima
2020-12-31 00:02
Visai nevykęs receptas, nerekomenduoju. Tik sugadinau produktus... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital