Ispaniškos spurgos "Churros"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Ispaniškos spurgos "Churros"
Ispaniškos spurgos "Churros"
Ispaniškos spurgos "Churros"
Autorius apie receptą: Vieną popietę su mergaitėmis vaikštant prie netoliese esančio ežerėlio, nusipirkome ispaniškų spurgų „Churros“. Kaip ir tikėjausi, išgirdau klausimą: „Mama, Vieną popietę su mergaitėmis vaikštant prie netoliese esančio ežerėlio, nusipirkome ispaniškų spurgų „Churros“. Kaip ir tikėjausi, išgirdau klausimą: „Mama, kodėl tokių neiškepi mums?“ Taigi teko kepti. Receptą radau „Dalia‘s home food" svetainėje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Tešlai:
700 mililitrų vandens
250 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
Apvoliojimui:
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į puodą pilame vandenį, dedame sviestą, beriame druską, užverdame, nukeliame nuo ugnies.
2.
Beriame miltus, gerai išmaišome, kad neliktų gumuliukų. Įmaišome po vieną kiaušinį. Labai gerai išmaišome. Tešla išeina vidutinio tirštumo.
3.
Dideliame puode arba gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų, jis turėtų apsemti 2 pirštus nuo dugno. Aliejus turi būti karštas, bet jokiu būdu ne smilkstantis. Jei įmestas baltos duonos gabaliukas pradeda burbuliuoti ir paruduoja, jums suskaičiavus iki penkiolikos – aliejus tinkamas.
4.
Tešlą dedame į konditerinį maišelį su antgaliu, formuojame pailgas juosteles (prie pat antgalio jas nupjauname peiliu) tiesiai į įkaitintą aliejų.
5.
Kepame keletą minučių, nuolat pavartydami šaukštu, kad gražiai apskrustų iš visų pusių.
6.
Iškepusias spurgas dedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Paliekame keletai minučių.
7.
Cukrų sumaišome su cinamonu. Šiame mišinyje apvoliojame pravėsusias spurgas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital