Indiški trapučių užkandukai su ZIGMO silke

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Indiški trapučių užkandukai su ZIGMO silke
Indiški trapučių užkandukai su ZIGMO silke
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
pagal poreikį bismarck silkių filė indian masala marinate
4 vienetai ryžių trapučių
140 gramų konservuotų avinžirnių (arba virtų)
4 šaukšteliai tepamo sūrelio
1 sauja gražgarsčių
0.5 šaukštelio medaus
1 žiupsnelis kario (arba ciberžolės)
šiek tiek sviesto (arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Trapučius perpjaunam ar perlaužiam pusiau.
2.
Ant kiekvieno užtepame sūrelio.
3.
Avinžirnius gerai nuvarviname, nusausiname ir kelias minutes apkepame keptuvėje su sviestu ar aliejumi. Dedame medaus, beriame kario ir išmaišome. Dar kelias akimirkas pakaitinam ir išjungiam kaitrą. Po šaukštą avinžirnių dedame ant trapučių ir truputį prispaudžiam, kad jie priliptų prie sūrelio.
4.
Deda po gabalėlį silkės ir truputį gražgarsčių.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital