Džiovintus vaisius bei riešutus užpilti verdančiu vandeniu bei brendžiu. Palikti išmirkti kol pasiruošite tešlą.
Dubenelyje išsukti kambario temperatūros sviestą su cukrumi, po to įmušti po vieną kiaušinį, mušant po vieną kiaušinį tešla bus puresnė. Po to supilti pieną. Galiausiai sudėti medų bei imbierą.
Kitam dubenėlyje sumaišom sausus produktus – miltus, sodą, kepimo miltelius, cinamoną. Į išsuktą sviestą su kiaušiniais po truputį supilam sausus produktus, kruopščiai viską išmaišom.
Džiovintus vaisius nusausinam bei sudedam į tešlą, išmaišom.
Kekso formą (25 cm skersmens) ištepam sviestu, apibarstome miltais bei supilam paruoštą tešlą.
Kepam 180°C temp. apie 40 min. Iškeptą keksą atvėsiname 10-15 min kepimo formoj, vėliau išimam ant lėkštės iš formos ir atvėsinam kambario temperatūroj.
Prieš patiekiant pabarstome cukraus pudra arba užpilam glajumi.