Grikių kotletukai su morkų lapais

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Grikių kotletukai su morkų lapais
Grikių kotletukai su morkų lapais
Grikių kotletukai su morkų lapais
Autorius apie receptą: Morkų lapai tai stebuklingai skanus lapeliai iš kurių galima sukurti tikrąjį vasaros šedevrą! Morkų lapai tai stebuklingai skanus lapeliai iš kurių galima sukurti tikrąjį vasaros šedevrą! Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų grikių (virtų)
150 gramų žaliųjų žirnelių
1 vienetas morkų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų morkų lapelių
3 šaukštai kvietinių miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį česnako (smulkinto)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dalį grikių susmulkinti elektriniu smulkintuvu.
2.
Morką sutarkuoti ir kartu su žirneliais apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
3.
Sukapoti morkų lapus.
4.
Daržoves, lapelius sumaišyti su smulkintais ir nesmulkintais grikiais. Įmušti kiaušinius. Pagardinti druska, pipirais ir česnakais. Suberti miltus. Viską išmaišyti.
5.
Gnybti masės, suformuoti kotletukus ir apkepti iš abiejų pusių keptuvėje ant nedidelio aliejaus kiekio, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital