Grybų padažas - tobulas prie bulvių ar mėsos

AUTORIUS:
Justė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Grybų padažas - tobulas prie bulvių ar mėsos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai paprastas, tačiau skanus padažas, kuris labai tiks prie bulvių ar mėsos patiekalų. Beje, labai gardu pabarstyti mėgiamus žalumynus. Labai paprastas, tačiau skanus padažas, kuris labai tiks prie bulvių ar mėsos patiekalų. Beje, labai gardu pabarstyti mėgiamus žalumynus. Justė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų pievagrybių (arba kitų mėgiamų grybų)
100 mililitrų pieno (arba grietinėlės, apytikriai)
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 šaukštas kvietinių miltų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, svogūną susmulkinti.
2.
Įkaitinti keptuvę, dėti sviestą, ištirpinti, berti svogūnus, pievagrybius, kepti 10 minučių iki pievagrybiai ir svogūnas iškeps.
3.
Į keptuvę su daržovėmis berti miltus, maišyti iki kol neliks sausų miltų ir toliau nuolat maišant pilti pieną. Pakaitinti vis pamaišant iki kol padažas ims tirštėti, jei norisi skystesnio padažo, įpilkite daugiau pieno. Berti druską, pipirus, viską gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Justė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
Deina
2023-06-07 05:30
As jokiu miltu nededu.Pilu ta tirsta grietinele ,kaitinant lb gerai sutirsteja,padazas super gaunasi ATSAKYTI
Gabija šilaikaite
2021-08-19 18:13
Skanu gardu ATSAKYTI
Lukas
2021-08-19 17:58
Skanuuu ATSAKYTI
Gabija
2021-08-19 17:54
Lanai skanuaa ATSAKYTI
Ieva
2014-09-28 18:46
Labai skanu!!:)) ATSAKYTI
Anonimas
2010-12-15 11:11
Tikrai labai skanu ne tik ant bluvių, bet ir ant kepsnių ar kotletų :) :super: ATSAKYTI
Odeta
2010-06-19 16:04
O grybų jau yra. Neskaitant voveraites, kurios būna šiuo laiku, jau yra ir kitokių :-) ATSAKYTI
Rasa
2010-06-19 13:23
Jetau.. Čia bus pirmas receptas kai tik atsiras grybų miške. ATSAKYTI
Angė
2010-06-09 20:06
Kaip skanu. Padažas, tik mėgstantiems grybus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital