Gruziniškas vištienos troškinys su pomidorais

AUTORIUS:
Albina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Gruziniškas vištienos troškinys su pomidorais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gruziniškas vištienos troškinys su pomidorais - gaminimas užtrunka mažiau nei valandą, todėl galėsite greitai pasimėgauti natūraliai mažai angliavandenių turinčia Gruziniškas vištienos troškinys su pomidorais - gaminimas užtrunka mažiau nei valandą, todėl galėsite greitai pasimėgauti natūraliai mažai angliavandenių turinčia vakariene. (...daugiau) Albina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
7 vienetai vištų šlaunelių
5 vienetai pomidorų (sultingų, didelių)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 vienetas aitriosios paprikos (arba pagal skonį, nebūtina)
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti vištienos šlauneles, pabarstyti prieskoniais vištienai, druska ir pipirais.
2.
Didelėje keptuvėje su storu dugnu įkaitinti 4 šaukštus alyvuogių aliejaus iki stiprios kaitros. Sudėti vištieną ir apkepti po maždaug minutę iš visų pusių kol apskrus. Tuomet išimti vištieną ir atidėti.
3.
Į tą pačią keptuvę įpilti dar 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir įkaitinti iki vidutinės kaitros.
4.
Supjaustyti svogūną, suberti į keptuvę ir kepti apie 2 minutes. Tada supjaustyti papriką ir dėti į keptuvę su svogūnais. Kepti dar 3 minutes.
5.
Pomidorus smulkiai supjaustyti (jei norite, galite šiek tiek sutrinti elektriniu trintuvu), sudėti į keptuvę su svogūnais ir paprikomis.
6.
Tuomet įdėti vištieną atgal į keptuvę, uždengti dangčiu ir kepti dar apie 15 - 20 minučių, tuomet apversti ir dar kepti 15 - 20 minučių iki kol visiškai iškeps. Pabarstyti druska, pipirais.
7.
Patiekimui labai tinka pagarinti paprikomis, žalumynais.
AUTORIUS: Albina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital