Grūsti agurkai su kariu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Grūsti agurkai su kariu
Autorius apie receptą: Grūsti agurkai – Kinijoje, Korėjoje ir Taivane įprastas patiekalas. Jie paprasčiausiai sutraiškomi keptuve arba kočėlu, kad agurkų skaidulos „susilietų“. Po to juos Grūsti agurkai – Kinijoje, Korėjoje ir Taivane įprastas patiekalas. Jie paprasčiausiai sutraiškomi keptuve arba kočėlu, kad agurkų skaidulos „susilietų“. Po to juos galima gardinti savo mėgstamais prieskoniais. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas agurkų
1 šaukštas sojos padažo (šviesaus)
1 šaukštas ryžių acto
2 šaukšteliai prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gerai atšaldytą agurką išimkite iš šaldytuvo ir sutraiškykite jį kočėlu ar keptuve.
2.
Supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais ir sudėkite į dubenį.
3.
Sudėkite likusius ingredientus ir gerai išmaišykite. Patiekite!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital