Autorius apie receptą:
Gaivus, sodraus skonio žalumynų padažas, kuriuo labai skanu gardinti įvairias salotas.
Gaivus, sodraus skonio žalumynų padažas, kuriuo labai skanu gardinti įvairias salotas.
Tomas Rimydis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 gramų
grietinės
(riebios)
50 gramų
alyvuogių aliejaus
30 gramų
peletrūno
30 gramų
petražolių
30 gramų
krapų
20 gramų
šalavijo
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Peletrūną, petražoles, krapus ir šalaviją sudėti į elektrinį plaktuvą.
2.
Į sudėtus žalumynus supilti alyvuogių aliejų ir viską sutrinti.
3.
Kai viskas gerai susitrina, masę supilti į dubenėlį, įdėti grietinę. Pagardinti druska ir gerai išmaišyti.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.