Tešlą išplakti ištryniu, medaus, 4 šaukštelių karšto vandens, miltų, sumaišytų su kepimo milteliais, žiupsnelio druskos. Sumaišyti su gerai išplaktais baltymais. Iškepti 24 cm skersmens torto formoje.
Į 8 dalis perpjautas kriaušes 5 minutes virti vyne, pagardintame 4 šaukštais citrinų sulčių, vanile ir cukrumi.
Iškepusį biskvitą siūlu ar aštriu peiliu horizontaliai perpjauti j dvi dalis ir abu papločius apšlakstyti 4 šaukštais kriaušių likerio, sumaišyto su 8 šaukštais vyno nuoviro. Vieną torto paplotį aptepti marmeladu ir apdėti kriaušėmis. 48 kriaušių skilteles atidėti, iš likusių sutrinti tyrę.
Želatiną išbrinkinti ir ištirpinti. Kai pradės tirštėti, sukrėsti kriaušių tyrę, 4 šaukštus kriaušių likerio, 2 šaukštus citrinų sulčių ir 3/8 l plaktos grietinėlės. Tortą pertepti kremu, papuošti vaisiais, grietinėle ir migdolais.
Kepti 25 minučių, 175 C orkaitėje.