Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 gabalai
žuvies filė
250 mililitrų
grietinėlės
4 vienetai
pievagrybių
1 vienetas
svogūnų
50 gramų
sviesto
3 žiupsneliai
prieskonių žuviai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvį supjaustyti į 4 gabalus, iš abiejų pusių pabarstyti prieskoniais.
2.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, žuvį pakepinti iš abiejų pusių po 2 minutes, kad apskrustų išorė. Išimti iš keptuvės.
3.
Toje pačioje keptuvėje pakepinti smulkintus svogūnus ir pievagrybius, užpilti grietinėlę ir, kai užvirs, sudėti žuvį. Patroškinti kelias minutes. Skanaus!