Autorius apie receptą:
Tikriausiai ir jums būna, kad kartais nusipirkęs knygą džiaugiesi, kaip tas laimės kūdikis laimėjęs loterijoje. Taip nutiko ir man, kai žiūrinėdama sendaikčius internete
Tikriausiai ir jums būna, kad kartais nusipirkęs knygą džiaugiesi, kaip tas laimės kūdikis laimėjęs loterijoje. Taip nutiko ir man, kai žiūrinėdama sendaikčius internete užtikau "Lietuviškų tautinių, firminių patiekalų ir kulinarijos gaminių receptūrų bei technologijų aprašymų rinkinį". Tad ir toliau supažindinsiu (dabar jau daugiau ir tiksliau) su to meto virtuve. Artėja vasario 16 d. Lietuvos nepriklausomybės diena, kurią ir "tais laikais" mes tyliai su draugiais ar tėvais pažymėdavome. Žinoma nelabai jau tikėjome, kad būsime kažkada laisvi, bet tą dieną visada širdyje nešiojome Laisvės paslaptį... Ir receptas šiandien trijų spalvų, beveik kaip mūsų vėliava. Produktai taip pat augantys ar gaminami Lietuvoje.
(...daugiau)(...mažiau)Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai
agurkų
2 vienetai
morkų
(virtų)
150 gramų
fermentinio sūrio
(naudojau "Rokiškio")
pagal skonį
majonezo
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morkas, agurkus ir sūrį supjaustyti nedidelėmis juostelėmis. Sudėti į dubenį.
2.
Į dubenį su paruoštais ingredientais įdėti majonezo, įberti pipirų ir gerai išmaišyti.