Autorius apie receptą:
Taip paruoštos tortilijos skoniu primena traškius žagarėlius, o pagaminamos beveik akimirksniu. Užkandėlė, kuri nepalieka abejingų tiek vaikų, tiek suaugusių.
Taip paruoštos tortilijos skoniu primena traškius žagarėlius, o pagaminamos beveik akimirksniu. Užkandėlė, kuri nepalieka abejingų tiek vaikų, tiek suaugusių.
Valdas Šidla
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tortilijas susipjaustome juostelėmis (arba trikampėliais).
2.
Puode gerai įkaitiname aliejų.
3.
Į aliejų dedame tortilijų juosteles ir kepame, kol gražiai paruduos.
4.
Iškepusias juosteles dedame ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų aliejaus perteklių.
5.
Patiekdami pabrastome cinamonu, vaniliniu cukrumi bei cukraus pudra.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.