Greiti pievagrybių traškučiai orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greiti pievagrybių traškučiai orkaitėje
Autorius apie receptą: Norintiems ko nors pikantiško, ką nors pakramsnoti, rekomenduoju pasigaminti pievagrybių čipsų. Beje, tai gali būti ir užkandėlė su jums patinkančiu pagardu. Kaip Norintiems ko nors pikantiško, ką nors pakramsnoti, rekomenduoju pasigaminti pievagrybių čipsų. Beje, tai gali būti ir užkandėlė su jums patinkančiu pagardu. Kaip pavadinsi, taip nepagadindi, bet ekspromtu kilusi mintis juos pagaminti, manęs nenuvylė. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
150 gramų pievagrybių
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių
pagal skonį saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplautus pievagrybius plonai supjausčiau, pagardinau česnako granulėmis ir druska.
2.
Viename dubenėlyje išplakiau kiaušinį, į kitą sudėjau džiūvėsėlius, pipirus ir prieskonines žoleles.
3.
Kepimo formą išklojau kepimo popieriumi. Kiekvieną pievagrybį pamirkiau kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepiau neįkaitintoje orkaitėje 180 C laipsnių temperatūroje 15 - 18 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital