Greiti makaronai su malta kiauliena

AUTORIUS:
Goda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greiti makaronai su malta kiauliena
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikiai subalansuoti skoniai, paprasti ingredientai ir labai gardu. Skani idėja tiek pietums, tiek vakarienei. Aš dariau šiek tiek aštriai, bet jei nemėgstate, galite nenaudoti Puikiai subalansuoti skoniai, paprasti ingredientai ir labai gardu. Skani idėja tiek pietums, tiek vakarienei. Aš dariau šiek tiek aštriai, bet jei nemėgstate, galite nenaudoti aitriosios paprikos dribsnių ir aitriųjų paprikų padažo. (...daugiau) Goda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų maltos kiaulienos
220 gramų spagečių
60 mililitrų vištienos sultinio (arba kito mėgstamo)
60 gramų špinatų
1 vienetas svogūnų (didesnio arba 2 mažesnių)
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai vorčesterio padažo
1 šaukštas aitriųjų paprikų padažo
1 šaukštas česnako miltelių (arba 3 skiltelių kapoto česnako)
1 šaukštelis malto imbiero
0.5 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą pilti vandens, užvirti, sudėti spagečius ir virti apie 13 minučių iki kol išvirs.
2.
Kol spagečiai verda, į dubenį pilti vištienos sultinį, sojų padažą, Vorčesterio padažą ir gerai išmaišyti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, sudėti maltą kiaulieną ir kepti kelias minutes, iki kol apskrus, tuomet pamaišyti, susmulkinti į mažesnius gabaliukus ir dar kepti iki kol iškeps ir mėsa nebebus rausva. Supilti paruoštą vištienos sultinio, sojos padažo ir Vorčesterio padažo mišinį ir pavirti iki kol užvirs. Tuomet perkelti į lėkštę.
4.
Į tą pačią keptuvę pilti šiek tiek aliejaus, suberti svogūną, česnako miltelius, imbiero miltelius ir aitriųjų paprikų dribsnius, pakepti apie 30 sekundžių iki kol pasklis malonus aromatas. Sudėti mėsą, špinatus ir gerai permaišyti. Įpilti aitriųjų paprikų padažo, įberti druskos, pipirų ir išmaišyti.
5.
Į lėkštes dėti spagečių, ant viršaus dėti paruoštos mėsos ir tiekti.
AUTORIUS: Goda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital