Greiti cukinijų ir morkų kepsneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greiti cukinijų ir morkų kepsneliai
Autorius apie receptą: Puiki idėja pietums be mėsos - skanu ir nesudėtinga. Puiki idėja pietums be mėsos - skanu ir nesudėtinga. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų cukinijų
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų (vidutinio)
4 šaukštai avižinių miltų (apytikriai arba kvietinių miltų)
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 pundelis petražolių (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukinijas sutarkuoti, pabarstyti druska ir palikti 10 minučių pastovėti. Tuomet rankomis gerai nusunkti susidariusį skystį, kad jo būtų kuo mažiau.
2.
Į dubenį su nusunktomis cukinijomis įmušti kiaušinius, berti pipirus, krapus, petražoles, avižinius dribsnius ir gerai išmaišyti.
3.
Svogūną susmulkinti, morką sutarkuoti.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūną, morkas ir apkepti keptuvėje iki minkštumo, sudėti į dubenį su cukinijomis, išmaišyti.
5.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti. Drėgnomis rankomis imti paruoštos masės, formuoti kepsnelius. Dėti į keptuvę ir kepti iš abiejų pusių iki kol apkeps ir iškeps.
Patarimai:
Padažui. Į dubenį dėti kelis šaukštus graikiško jogurto, įspausti skiltelę česnako, įtarkuoti kelis marinuotus agurkėlius, įberti smulkintų krapų, įpilti šiek tiek marinato nuo agurkų, pagardinti druska, pipirais ir išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital