Greitas vištienos troškinys su kario padažu keptuvėje

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Vištiena su kariu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Super skanus ir super greitai paruošiamas troškinukas, kurį ruošiame tuomet, kai "norisi kažko skanaus", bet nežinai ko. Labai skanu su ryžiais ar tiesiog duonos riekele. Kokosų Super skanus ir super greitai paruošiamas troškinukas, kurį ruošiame tuomet, kai "norisi kažko skanaus", bet nežinai ko. Labai skanu su ryžiais ar tiesiog duonos riekele. Kokosų pienas šiame troškinyje dera labiausiai, bet, jei jo neturite ar nemėgstate, galima pilti riebesnės grietinėlės. Mums šis greitas troškinukas primena Indijos virtuvę, papildomai į jį tinka dėti čilio, jei mėgstate aštriau. (...daugiau) Aistė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų vištienos krūtinėlės
300 mililitrų kokosų pieno (riebesnio)
1 vienetas svogūnų (didelio)
50 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
1 šaukštas kario (arba pagal skonį)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepinti smulkintus česnakus, tuomet smulkintus svogūnus ir kepinti, kol suminkštės.
2.
Sudėti smulkintą vištieną ir, pavartant apkepti apie 5-7 minutes. Kuo didesni vištienos gabalėliai, tuo ilgiau reikės kepti. Užberti kario ir išmaišyti. Kario prieskoniai būna skirtingo aštrumo, tad jo kiekį koreguokite savo nuožiūra - kepindami vištiena galite jo dėti šiek tiek mažiau, o jeigu norėsis stipresnio kario skonio, daugau jo įdėsite baigdami troškinti.
3.
Užpilti kokosų pieną, pagal skonį pagardinti druska ir patroškinti dar apie 5 minutes.
4.
Jeigu padažo norite tirštesnio, galite truputyje šalto vandens išmaišyti šaukštelį miltų ir šį mišinį maišydami supilti į troškinį pačioje gaminimo pabaigoje.
5.
Labai skanu valgyti su ryžiais. Patiekiant galima pabarstyti žalumynais (ypač tinka šviežia kalendra).
AUTORIUS: Aistė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ieva
2019-04-15 19:10
Labai super receptas, issaugojau :) Aciu!!!! ATSAKYTI
Danguolė
2018-08-20 12:36
Labai skanus troškinys, super!! Tik aš vietoje kario prieskonių dėjau šaukštą raudonojo kario pastos. Labai greitai pagaminamas ir nuostabaus skonio! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis