Greitas varškinės tešlos picos padas be mielių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Varškinės tešlos picos padas be mielių
Autorius apie receptą: Labai geras variantas, kai nėra laiko gaminti mielinę tešlą, o šeimyna reikalauja vakarienės ar užgriūva būrys išalkusių draugų. Pica su šiuo padu tikrai skani, traški, ir Labai geras variantas, kai nėra laiko gaminti mielinę tešlą, o šeimyna reikalauja vakarienės ar užgriūva būrys išalkusių draugų. Pica su šiuo padu tikrai skani, traški, ir minkšta. Ją valgo net mano tėtis, o jis didelis picų negerbėjas. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų miltų
125 gramai varškės
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
4 šaukštai pieno
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių (nubraukto)
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinį paplakti su pienu, supilti aliejų, sudėti varškę, cukrų, druską, viską išmaišyti. Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyti tešlą.
2.
Iškočioti apvalų arba stačiakampį picos padą, per visą formos dydį. Perkelti į miltais pabarstytą ar kepimo popieriumi išklotą formą, dėti norimą įdarą ir kepti 190 C laipsnių orkaitėje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital