Greitas varškinės tešlos picos padas be mielių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Varškinės tešlos picos padas be mielių
Autorius apie receptą: Labai geras variantas, kai nėra laiko gaminti mielinę tešlą, o šeimyna reikalauja vakarienės ar užgriūva būrys išalkusių draugų. Pica su šiuo padu tikrai skani, traški, ir Labai geras variantas, kai nėra laiko gaminti mielinę tešlą, o šeimyna reikalauja vakarienės ar užgriūva būrys išalkusių draugų. Pica su šiuo padu tikrai skani, traški, ir minkšta. Ją valgo net mano tėtis, o jis didelis picų negerbėjas. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų miltų
125 gramai varškės
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
4 šaukštai pieno
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių (nubraukto)
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinį paplakti su pienu, supilti aliejų, sudėti varškę, cukrų, druską, viską išmaišyti. Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyti tešlą.
2.
Iškočioti apvalų arba stačiakampį picos padą, per visą formos dydį. Perkelti į miltais pabarstytą ar kepimo popieriumi išklotą formą, dėti norimą įdarą ir kepti 190 C laipsnių orkaitėje.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
Linutė
2022-09-17 18:40
Labai geras picos padas, varske net nesijaucia, padas minkstas ir traskus tuo paciu. Labai geras receptas! ATSAKYTI
Rimante
2022-02-15 12:59
Labai puikus receptas!!! Net vyras pats dirbdamas virtuvėj gyrė ši picos padą ! ATSAKYTI
Kristina
2021-11-02 17:32
Ačiū už receptą,gavosi puikiai,dar jei patikslintumėte kiek laiko tiksliai kepat! ATSAKYTI
Renata
2021-02-07 20:15
Pats skaniausias ir minkščiausias padas, kurį yra tekę gaminti! Labai dėkoju už šį receptą, nes tik taip nuo šiol gaminsiu picą! ATSAKYTI
eaiste
2021-01-28 18:58
Labai patiko , lengvai kočiojasi, skanus, paprasta pagaminti ir maistingesnis už įprastą. ATSAKYTI
Ilona
2020-04-23 15:19
Ar galima šią tešlą šaldyti? ATSAKYTI
Diana
2020-05-10 18:21
Tikrai taip, tik sandariai įvyniokite, kad kuo mažiau oro tarpų liktų (apdžiūna nuo oro), o tada šaldiklyje galite laikyti 2-3 mėnesius drąsiai. Norėdama naudoti, iš vakaro perkelkite tešlą iš šaldiklio į šaldytuvą, kad atitirptų palengva. ATSAKYTI
Ga
2019-09-19 18:08
Kiek laiko kepti?? ATSAKYTI
Rita
2019-09-19 19:04
Tikslus laikas priklausys nuo konkrečios orkaitės ir kiek priedų sudėsite :) kepkite 20 minučių, o tada jau stebėkite, kol gražiai apskurs :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital